Medlem

Kuvaszbladet” är klubbens medlemstidning. ”SVKK’s Nyhetsblad” är ett informationsblad om vad som är aktuellt inom klubben.

Är du intresserad av rasen Kuvasz? Skulle det vara intressant med mer information om rasen i Sverige och utomlands eller att läsa berättelser om andra Kuvasz? Och roligt att träffa flera Kuvaszägare och byta erfarenheter vid Kuvaszklubbens olika arrangemang under året?

Då är det bara att betala in medlemsavgiften och du får ”SVKK’s Nyhetsblad” & ”Kuvaszbladet”. Fr om 2019 införs löpande medlemsskap som betalas via SKK. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till: styrelsen@svkk.se. Vi hoppas att du vill bli medlem!

Bli medlem i Svenska Kuvaszklubben

Automatiskt medlemskap i specialklubben SBHK i samband med medlemskap i SVKK.

  • Bli medlem – Du får automatiskt medlemskap i specialklubben SBHK i samband med medlemskap i SVKK. Du löser ditt medlemskap direkt via webben. 300 kr/år. Bli fullbetalande medlem HÄR
  • Familjemedlem – Om någon i din familj redan är helbetalande medlem i klubben kan du välja att lösa familjemedlemskap. Du löser ditt medlemskap direkt via webben. 75 kr/år. Bli familjemedlem HÄR
  • Uppfödarrabatt – Bjud dina valpköpare på första årets medlemskap i Kuvaszklubben.
    Endast 100 kr/ny medlem (150 kr/ny utländsk medlem) Gå vidare HÄR
  • Utlandsmedlem – Du löser ditt medlemskap direkt via webben. 400:-/år. Gå vidare HÄR
  • Övrigt – Om du inte använder en Internetbank, vill göra en adressändring eller avsluta ditt medlemskap klicka här.

För frågor om medlemskap ber vi dig kontakta SKK:s medlemservice: Telefon 08-795 33 44 eller via e-post medlem@skk.se

För utländska medlemmar: IBAN SE68 9500 0099 6042 6428 6016 BIC NDEASESS


PUL, person och uppgiftslagen
När det gäller personuppgifter så publicerar vi endast namn och ort på personer (med undantag för uppfödare och styrelsemedlemmars adresser). Om du inte vill att ditt namn ska publiceras så vänd dig till webbmaster via mail så ser vi till att ditt namn inte visas på internet (något du har rätt till enligt person och uppgiftslagen, PUL).